Voimassa 1.1.2017 alkaen

Verkkokauppa
Versatile Idea Oy (y-tunnus 2454349-9) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yritysasiakkaille sekä yhdistyksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Rekisteröimällä sivuille voit seurata tilaushistoriaa sekä nykyisetä tilausta ja sen edistymistä.

Maksaminen
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja lasku.

• Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka on täytetty tilauskaavakkeeseen.
• Yksityishenkilön maksuehto on neljä työpäivää. Jos tilausta ei ole maksettu määräpäivään mennessä, tilaus peruuntuu.
• Jos sinulla on Y-tunnus, pyydä tarjous.
• Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Toimitustapa ja -kulut
Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan. Toimitamme tilaukset tavallisena postilähetyksenä tai kirjattuna, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Ykköspostina toimitettaviin lähetyksiin lisätään postikulut 3€. Yli 50 euron lähetykset toimitamme postikuluitta. Kirjatusta kirjeestä perimme Postin voimassa olevan hinnan. Kampanjatuotteisiin lisätään aina 3€ postimaksu lähetyksen suuruudesta huolimatta.

Toimitusaika
Maksusuorituksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään toimitusvahvistus. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen kaksi arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan sähköpostitse asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Versatile Idea Oy
Hakaniemenranta 30 B 69
00530 Helsinki

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Korvaamme ainoastaan kirjattuna lähetettyjä tuotteita.